Inceput de 2014

O mare parte dintre noi vedem sfarsitul de an ca o incheiere a unui ciclu si inceputul de an ca un inceput de drum. Unii dintre noi ne propunem intr-un fel sau altul sa facem anumite schimbari, sa ne atingem diverse obiective pentru a ne simti mai bine, pentru a fi mai realizati profesional sau mai sanatosi.

Tu ce ti-ai propus pentru 2014?

Pentru a ne atinge obiectivele propuse uneori este nevoie sa invatam sau sa ne optimizam anumite abilitati sociale, de comunicare, de rezolvare a problemelor sau a conflictelor aparute. Alteori este nevoie sa invatam cum sa ne relaxam mintea si corpul, cum sa fim mai atenti la prezent si sa ne bucuram de ce avem AICI si ACUM. In anumite situatii este util sa stim cum sa gasim un echilibru intre viata personala si cea profesioanala si sa stim cum sa stabilim limite clare si realiste intre cele doua. Sau poate este autocunoasterea propriei persoane elementul care ne-ar ajuta sa ne atingem obiectivele setate, sa intelegem mai bine de ce facem diverse lucruri, care ne sunt tiparele de gandire si de comportament, de ce reactionam puternic atunci cand cineva face un lucru cu care nu suntem de acord si cum putem face sa schimbam comportamentul, stilul de gandire si emotiile pe care le simtim noi si cei din jurul nostru.

Optimizarea personala si autocunoasterea sunt arme foarte puternice care te pot aduce mai aproape de persoana care iti doresti sa fii. Poti invata sa te simti mai bine, sa fii mai performant, sa ai relatii mai bune cu cei din jur si sa te bucuri mai mult de viata ta! Fa primul pas si apoi urmatorii pentru a aduce in viata ta schimbarile pe care le doresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *