Servicii

1. Psihoterapie individuala pentru anxietate, depresie, atacuri de panica, tulburari alimentare, obsesii si compulsii, managementul stresului, dificultati de adaptare, tulburari de personalitate etc.

2. Dezvoltare personala: autocunoastere, optimizare, dezvoltare de abilitati.

3. Terapie comportamentala si psihoterapie pentru adolescenti.

4. Psihoterapie de cuplu

5. Diagnostic si evaluare validate stiintific prin platforma PEC (SEC+SCID)

* Sistemul de Evaluare Clinica (SEC) cuprinde o serie de teste psihologice care masoara mecanismele de la baza tabloului clinic sau a starii de sanatate. SEC, prin modul in care a fost elaborat, reprezinta astazi unul dintre cele mai avansate – the state of the art – sisteme de psihodiagnostic si evaluare clinica validate stiintific si se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor.

* SCID I si II sunt doua interviuri semistructurate care masoara categoriile de diagnostic cuprinse in Manualul de Diagnostic si Statistica a Tulburarilor Mentale, unealta care nu ar trebui sa lipseasca din cabinetul psihologilor sau psihiatrilor. Aceste interviuri aduc un plus de validitate diagnosticului si cu ajutorul lui se vor putea aprofunda unele simptome care altfel ar putea fi trecute cu vederea.

* Platforma PEC este astfel o tehnologie avansata in domeniul clinic si permite diagnosticul si evaluarea clinica validate stiintific si eficienta maxima pe care o permite cunoasterea actuala din domeniu.

Sunt o persoana pasionata de munca mea si de capacitatile pe care le avem ca oameni, te astept intr-un mediu placut si sigur pentru a face schimbarile de care ai nevoie.